El teu equip mèdic de confiança

equipo

 Trau[+]

Trau[+] és un grup mèdic format per especialistes en cirurgia ortopèdica i traumatologia, que va iniciar la seva activitat conjunta l’any 2005. L’equip mèdic ofereix assistència en el diagnòstic, el tractament i la prevenció d’afeccions del sistema osteomuscular en l’àmbit de la medicina privada o d’assegurança lliure.

La formació correcta, l’àmplia experiència i la inquietud constant per mantenir una formació continuada de tots els membres del grup permeten assegurar la qualitat assistencial en el marc de la medicina actual que demanen els nostres pacients.

Trau[+] és un grup compacte i responsable, capaç de gestionar malalties de l’aparell locomotor i de proporcionar una solució òptima i segura als nostres pacients.

Trau[+] té conveni amb la majoria de mútues asseguradores, a través de l’Hospital Quirón Vallès.Serveis i tractaments

Intervenciones con cirujanos con experiencia internacional, lo que nos permite asegurar precisión y ofrecer los procedimientos y técnicas más actuales, personalizadas para cada paciente.

Posarem al seu abast tota la tecnologia i capacitat d'innovació. Realitzem una valoració completa de totes les opcions terapèutiques per oferir el tractament més adequat.

Som un dels grups pioners en la utilització de tècniques alternatives com pot ser la tècnica regenerativa o la tècnica neural entre d'altres.

Definida com una lesió o malaltia que planteja una amenaça immediata per a la vida d'una persona i l'assistència no pot ser demorada.

Molt freqüents, especialment en l'esport. Les contusions i distensions musculars representen el 90% de totes les lesions produïdes durant l'exercici.

En lesions traumàtiques, la resposta ràpida i eficient és molt important en el resultat final, tant de les lesions agudes com en el seu seguiment, o en el tractament de les seves possibles seqüeles.

Qualsevol problema que condicioni l'aparició de molèsties o dolor en utilitzar la mà i el colze pot comportar importants dificultats per realitzar moltes de les activitats diàries.

Accés a Naeko